Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

HPLC method for determina… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

HPLC method for determination of inositol, tri-, tetra-, penta- and hexaphosphates in foods and intestinal contents

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Ann-Sofie Sandberg
Raija Ahderinne
Publicerad i Journal of Food Science
Volym 51
Sidor 547-550
ISSN 0022-1147
Publiceringsår 1986
Publicerad vid Medicinska institutionen
Sidor 547-550
Språk en
Ämneskategorier Analytisk kemi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?