Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Determination of oligosac… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Determination of oligosaccharides in foods, diets and intestinal contents by high-temperature GC and GC/MS

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Nils-Gunnar Carlsson
Hasse Karlsson
Ann-Sofie Sandberg
Publicerad i Journal of Agricultural and Food Chemistry
Volym 40
Sidor 2404-2412
ISSN 0021-8561
Publiceringsår 1992
Publicerad vid Institutionen för medicinsk och fysiologisk kemi
Sidor 2404-2412
Språk en
Ämneskategorier Analytisk kemi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?