Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Biochemical and physiolog… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Biochemical and physiological effects in fish exposed to bleached kraft mill effluents

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Lars Förlin
Tommy Andersson
Lennart Balk
Jan Härdig
Åke Larsson
Publicerad i Ecotoxicology and Environmental Safety
Volym 30
Sidor 164-170
Publiceringsår 1995
Publicerad vid Zoologiska institutionen, zoofysiologi
Institutionen för miljövetenskap och kulturvård, tillämpad miljövetenskap
Sidor 164-170
Språk en
Ämnesord Fish health, biomarkers, laboratory studies, exposure to bleached kraft pulp mill effluents
Ämneskategorier Miljökemi, Biologiska vetenskaper, Cell- och molekylärbiologi, Mikrobiologi, Ekologi, Kemiska processer
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?