Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Biological effects in far… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Biological effects in farmed Baltic salmon fed lipids containing xenobiotics extracted from Baltic herring oil

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Tommy Andersson
Bengt-Erik Bengtsson
Per-Anders Bergqvist
Torleif Eriksson
Åke Larsson
Leif Norrgren
Publicerad i Journal of Aquatic Ecosystem Health
Volym 2
Sidor 185-196
Publiceringsår 1993
Publicerad vid Institutionen för miljövetenskap och kulturvård, tillämpad miljövetenskap
Sidor 185-196
Språk en
Ämnesord Aquatic pollutants, fish, salmon, biochemical and physiological effects, dioxins, furans
Ämneskategorier Miljökemi, Biologiska vetenskaper, Cell- och molekylärbiologi, Mikrobiologi, Ekologi, Annan biologi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?