Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Quantitative detection of… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Quantitative detection of Campylobacter jejuni on fresh chicken carcasses by real-time PCR

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Anna-Clara Rönner
Hans Lindmark
Publicerad i JOURNAL OF FOOD PROTECTION
Volym 70
Nummer/häfte 6
Sidor 1373-1378
ISSN 0362-028X
Publiceringsår 2007
Publicerad vid Institutionen för biomedicin, avdelningen för infektionssjukdomar
Sidor 1373-1378
Språk en
Ämnesord staphylococcus-aureus, direct quantification, risk, assay, milk, enrichment, infection, samples
Ämneskategorier Industriell bioteknik, Livsmedelsvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/forskning/publikation/?publicationId=80601
Utskriftsdatum: 2019-10-20