Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Solokonserter, konstnärli… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Solokonserter, konstnärlig forskning.

Konstnärligt arbete
Författare Anders Hagberg
Publicerad i Konserter 30/3, 26/6, 14/10 – 2017 Presentation 30/3, NoCom 6/9. * Chrisfestivalen- Kjöllefjord, Norge * GIBCA extended (Gothenburg International Bienal of Contemporary Art) Stone Zone, Hällevadsholm * Villa San Michele, Capri för inbjudna forskare och konstnärer i olika discipliner * Nordisk Joint master conference (Medverkande studenter och lärare från HSM, Norges musikhögskola i Oslo, Rytmiske Konservatoriet i Köpenhamn)
Publiceringsår 2017
Publicerad vid Högskolan för scen och musik
Språk en
Ämnesord musik, modal, tystnad, klang, improvisation, Konstnärlig forskning
Ämneskategorier Musik

Sammanfattning

Solokonserter i olika miljöer och med visuellt inspirerande förutsättningar. När jag är ensam på scenen och skall improvisera måste jag lita till andra impulser än från andra musiker; vad rummet ger mig i akustik och även visuellt, hur publiken svarar på det jag gör och hur musiken i sig ger mig inspiration till flow. Jag har under förberedelse och konsert undersökt hur jag kan hämta inspiration och kreativ gnista från några av de erfarenheter jag kommit fram till i min forskning.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/forskning/publikation/?publicationId=264892
Utskriftsdatum: 2019-09-18