Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Svensk måltidsservice. St… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Svensk måltidsservice. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.

Rapport
Författare Kerstin Bergström
Barbara Rosengren
Förlag Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Förlagsort Göteborg
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Språk sv
Länkar hdl.handle.net/2077/46104
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/forskning/publikation/?publicationId=249280
Utskriftsdatum: 2019-09-15