Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Svensk måltidsservice. St… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär








 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!




Svensk måltidsservice. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.

Rapport
Författare Kerstin Bergström
Barbara Rosengren
Förlag Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Förlagsort Göteborg
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Språk sv
Länkar hdl.handle.net/2077/46104
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?