Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Exposure to parvalbumin a… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär








 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!




Exposure to parvalbumin allergen and aerosols among herring processing workers.

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Anna Dahlman-Höglund
Anne Renström
Fernando Acevedo
Eva Andersson
Publicerad i The Annals of occupational hygiene
Volym 57
Nummer/häfte 8
Sidor 1020-9
ISSN 1475-3162
Publiceringsår 2013
Publicerad vid Institutionen för medicin, avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa
Sidor 1020-9
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1093/annhyg/met021
Ämnesord allergens, endotoxin, fish, measurements, moulds, particles
Ämneskategorier Miljömedicin och yrkesmedicin

Sammanfattning

There are increasing reports of allergies and respiratory symptoms among workers in the fish processing industry, coinciding with an increasing use of high-pressure water in the processing plants. However, few studies have measured exposure in these work environments.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?