Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2013-08-15 14:34

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Livsmedelsvetenskap - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Livsmedelsvetenskap

Del av forskningsområdet Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske

Underliggande ämnen

Senaste publikationer

Food systems sustainability: An examination of different viewpoints on food system change
Gareth Haysom, Gunilla Almered Olsson, Mirek Dymitrow, Paul Opiyo, Nick Taylor Buck et al.
Sustainability, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Can a city feed itself? Innovations in City–Region Food Systems from a Swedish perspective
Shelley Kotze, Mirek Dymitrow, Karin Ingelhag
4th Global Food Security, Food Safety & Sustainability Conference,10–11 May 2019, Montreal, Canada, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Nutrition, health and climate: What have we learned so far?
Mirek Dymitrow, Karin Ingelhag, Monika Carlsson, Sara Eliasson
Conference on Food Science and Nutrition: “Forum for food science and nutrition for a better tomorrow”, 25–26 February 2019, Rome, Italy, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Acceptance and distrust - a qualitative consumer study regarding the use of side stream products in new product development
Penny Bergman, Mia Prim, Anne Normann, Ingrid Undeland
Eurosense 2018, 2-5 September, Verona, Poster (konferens) 2018
Poster (konferens)

Visar 1 - 50 av 57

Namn Titel Organisation
Almered Olsson, Gunilla Professor emerita Institutionen för globala studier
Arvidsson, Daniel Universitetslektor, biträdande Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Berg, Christina Professor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Bertéus Forslund, Heléne Universitetslektor Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Biel, Anders Professor emeritus Psykologiska institutionen
Brembeck, Helene Forskare Gothenburg Research Institute, GRI
Chaplin, John Psykolog Avd för pediatrik
Dahlgren, Jovanna Professor/överläkare Avd för pediatrik
Dymitrow, Mirek Forskningssamordnare Göteborgs centrum för hållbar utveckling
Fröberg, Andreas Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Fuentes, Christian Forskare Gothenburg Research Institute, GRI
Hillén, Sandra Forskare Gothenburg Research Institute, GRI
Hillman, Thomas Universitetslektor Inst tillämpad IT, avd för lärande, kommunikation och IT
Holmberg, Christopher Universitetslektor/sjuksköterska Lärande och ledarskap för hälsoprofessioner
Jonsson, Linus Doktorand Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Korp, Peter Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Lappas, Georgios Statistiker Avd för molekylär och klinisk medicin
Larsson, Christel Professor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Lindgård, Ann Innovationsrådgivare Forsknings- och innovationskontoret
Lindqvist, Helen Universitetslektor Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Lissner, Lauren Professor Avd för samhällsmedicin och folkhälsa
Mehlig, Kirsten Statistiker Avd för samhällsmedicin och folkhälsa
Munthe, Christian Professor Avdelningen för filosofi och filologi
Mårild, Staffan Oavlönad docent Avd för pediatrik
Ossiansson, Eva Universitetslektor Företagsekonomiska institutionen
Pettersson, Stefan Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Post, Anna Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Prell, Hillevi Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Prim, Mia Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Rendahl, Jenny Universitetsadjunkt Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Rosengren, Annika Seniorforskare Institutionen för medicin
Sjöberg, Agneta Professor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Soler, Cecilia Universitetslektor Företagsekonomiska institutionen
Soussi, Bassam Professor, adjungerad Institutionen för marina vetenskaper
Strandhagen, Elisabeth Föreståndare, biträdande Svensk Nationell Datatjänst, SND

Visar 1 - 50 av 57

Visar 151 - 160 av 218

2008

Correlates of soft drink and fruit juice consumption among Swedish adolescents.
Vågstrand, Linné, Jan Karlsson, Elfhag, Karin Lindroos
The British journal of nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2008
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2007

Towards Sustainable Conservation and Use of Materials in Built Environments
Erika Johansson, Jan Rosvall, Nanne Engelbrektsson, Pär Meiling
Giljum, S., Hinterberger, F., Hammer, M. (Eds.), Report from the FORSCENE workshop Industry-Environment, Sustainable Europe Research Institute (SERI), Vienna, October 2006, Part 2., Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2007
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Quantitative detection of Campylobacter jejuni on fresh chicken carcasses by real-time PCR
Anna-Clara Rönner, Hans Lindmark
JOURNAL OF FOOD PROTECTION, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Äta och mäta, bakom kulisserna
Christina Berg, Anna Winkvist
Hushållsvetenskap & Co, Göteborg, Göteborg University, Kapitel i bok 2007
Kapitel i bok

The public as political consumer - case findings from implementation of organic procurement policies in public food systems in Scandinavia
Bent Egberg Mikkelsen, Gunnar Vittersoe, Gun Roos, Lill Vramo, Kerstin Bergström
Nordic Consumer Policy Research Conference 2007, Helsinki, Finland, Paper i proceeding 2007
Paper i proceeding

Elevers tankar om slöjd
Marléne Johansson, Peter Hasselskog
Hushållsvetenskap & Co (MHM-rapport 39), Göteborg, Göteborg University, Kapitel i bok 2007
Kapitel i bok

Values and eco- and fair-trade labelled products
Gunne Grankvist, Hans Lekedal, Maarit Marmendal
British Food Journal, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Predictors of purchase of eco-labelled food products: A panel study
Gunne Grankvist, Anders Biel
Food Quality and Preference, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Effects of massaging on hardness, rheological properties, and structure of four wild boar muscles of different fibre type content and age
J. Zochowska-Kujawska, K. Lachowicz, M. Sobczak, L. Gajowiecki, M. Kotowicz et al.
Meat Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2007
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 151 - 160 av 218

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2013-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?