Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2013-08-15 14:34

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Livsmedelsteknik - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hitta forskaren!

Välj ämne och hitta forskare och publikationer i vår forskningsdatabas.

Livsmedelsteknik

Del av forskningsområdet Annan teknik

Senaste publikationer

Scientific Challenges in the Risk Assessment of Food Contact Materials
J. Muncke, Thomas Backhaus, B. Geueke, M. V. Maffini, O. V. Martin et al.
Environmental health perspectives, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Herring and chicken/pork meals lead to differences in plasma levels of TCA intermediates and arginine metabolites in overweight and obese men and women
A. Vincent, O. I. Savolainen, P. Sen, N. G. Carlsson, A. Almgren et al.
Molecular Nutrition & Food Research, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Den (o)hållbara förpackningen
Lasse Brunnström, Karin Wagner, Magdalena Petersson McIntyre
Stockholm, Balkong förlag, Samlingsverk 2015
Samlingsverk

Vin i papp och plast
Karin Wagner, Annika Olsson
Den (o)hållbara förpackningen, (red) Lasse Brunnström och Karin Wagner, Stockholm, Balkong förlag, Kapitel i bok 2015
Kapitel i bok

Mjölkförpackningen i ett förändrat producentlandskap
Karin Wagner, Annika Olsson
Den (o)hållbara förpackningen, (red) Lasse Brunnström och Karin Wagner, Stockholm, Balkong förlag, Kapitel i bok 2015
Kapitel i bok

Microstructure and water distribution of commercial pasta studied by microscopy and 3D magnetic resonance imaging
Thomas Steglich, Diana Bernin, Magnus Röding, M. Nyden, A. Moldin et al.
Food Research International, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Enteropathogenic bacteria in faecal swabs of young children fed on lactic acid-fermented cereal gruels
Rose Kingamkono, Eva Sjögren, Ulf Svanberg
Epidemiology and Infection, Artikel i vetenskaplig tidskrift 1999
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Inhibition of enterotoxin production by, and growth of enteropathogens in a lactic acid-fermenting cereal gruel
Rose Kingamkono, Eva Sjögren, Ulf Svanberg
World Journal of Microbiology & Biotechnology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 1998
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 3 av 3

Namn Titel Organisation
Kaijser, Bertil Adjungerad professor Avd för infektionssjukdomar
Lindqvist, Helen Universitetslektor Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Wagner, Karin Professor Institutionen för kulturvetenskaper

Visar 1 - 3 av 3

Visar 1 - 10 av 13

2018

2017

Scientific Challenges in the Risk Assessment of Food Contact Materials
J. Muncke, Thomas Backhaus, B. Geueke, M. V. Maffini, O. V. Martin et al.
Environmental health perspectives, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Herring and chicken/pork meals lead to differences in plasma levels of TCA intermediates and arginine metabolites in overweight and obese men and women
A. Vincent, O. I. Savolainen, P. Sen, N. G. Carlsson, A. Almgren et al.
Molecular Nutrition & Food Research, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2015

Den (o)hållbara förpackningen
Lasse Brunnström, Karin Wagner, Magdalena Petersson McIntyre
Stockholm, Balkong förlag, Samlingsverk 2015
Samlingsverk

Vin i papp och plast
Karin Wagner, Annika Olsson
Den (o)hållbara förpackningen, (red) Lasse Brunnström och Karin Wagner, Stockholm, Balkong förlag, Kapitel i bok 2015
Kapitel i bok

Mjölkförpackningen i ett förändrat producentlandskap
Karin Wagner, Annika Olsson
Den (o)hållbara förpackningen, (red) Lasse Brunnström och Karin Wagner, Stockholm, Balkong förlag, Kapitel i bok 2015
Kapitel i bok

2014

Microstructure and water distribution of commercial pasta studied by microscopy and 3D magnetic resonance imaging
Thomas Steglich, Diana Bernin, Magnus Röding, M. Nyden, A. Moldin et al.
Food Research International, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

1999

Enteropathogenic bacteria in faecal swabs of young children fed on lactic acid-fermented cereal gruels
Rose Kingamkono, Eva Sjögren, Ulf Svanberg
Epidemiology and Infection, Artikel i vetenskaplig tidskrift 1999
Artikel i vetenskaplig tidskrift

1998

Inhibition of enterotoxin production by, and growth of enteropathogens in a lactic acid-fermenting cereal gruel
Rose Kingamkono, Eva Sjögren, Ulf Svanberg
World Journal of Microbiology & Biotechnology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 1998
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 13

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2013-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?