Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2013-08-15 14:34

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Livsmedelsvetenskap - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hitta forskaren!

Välj ämne och hitta forskare och publikationer i vår forskningsdatabas.

Livsmedelsvetenskap

Del av forskningsområdet Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske

Underliggande ämnen

Senaste publikationer

Food systems sustainability: An examination of different viewpoints on food system change
Gareth Haysom, Gunilla Almered Olsson, Mirek Dymitrow, Paul Opiyo, Nick Taylor Buck et al.
Sustainability, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Can a city feed itself? Innovations in City–Region Food Systems from a Swedish perspective
Shelley Kotze, Mirek Dymitrow, Karin Ingelhag
4th Global Food Security, Food Safety & Sustainability Conference,10–11 May 2019, Montreal, Canada, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Nutrition, health and climate: What have we learned so far?
Mirek Dymitrow, Karin Ingelhag, Monika Carlsson, Sara Eliasson
Conference on Food Science and Nutrition: “Forum for food science and nutrition for a better tomorrow”, 25–26 February 2019, Rome, Italy, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Acceptance and distrust - a qualitative consumer study regarding the use of side stream products in new product development
Penny Bergman, Mia Prim, Anne Normann, Ingrid Undeland
Eurosense 2018, 2-5 September, Verona, Poster (konferens) 2018
Poster (konferens)

Visar 51 - 57 av 57

Namn Titel Organisation
Torén, Kjell Professor/överläkare Avd för samhällsmedicin och folkhälsa
Wanselius, Julia Doktorand Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Åberg, Helena Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

Visar 51 - 57 av 57

Visar 201 - 210 av 218

2004

Måltidsmönster och fetma: Resultat från INTERGENE
Christina Berg
Svenska Läkaresällskapets riksstämma Göteborg, 24-26 november, Paper i proceeding 2004
Paper i proceeding

2003

Perceptions and reasons for choice of fat- and fibre-containing foods by Swedish schoolchildren
Christina Berg, Inger Jonsson, Mark Connor, Lauren Lissner
Appetite, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2003
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Changes in Food Provision in Russian Households Since Perestroyka
Karin M. Ekström, Helena Shanahan, M Potapova, Marianne Pipping Ekström
International Journal of Consumer Studies , Artikel i vetenskaplig tidskrift 2003
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2002

Relation between breakfast food choices and knowledge of dietary fat and fiber among Swedish schoolchildren.
Christina Berg, Inger Jonsson, Mark T Conner, Lauren Lissner
The Journal of adolescent health : official publication of the Society for Adolescent Medicine, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2002
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Why don't adolescents eat fish? Factors influencing fish consumption in school
Hillevi Prell, Christina Berg, Lena Jonsson
Scandinavian Journal of Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2002
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Influences on schoolchildren’s dietary selection - Focus on fat and fibre at breakfast
Christina Berg
Scandinavian Journal of Nutrition, Artikel i övriga tidskrifter 2002
Artikel i övriga tidskrifter

Att undersöka ungdomars attityder till skollunchen med fokusgrupper
Hillevi Prell
Kreativa metoder inom konsumentforskning i empirisk belysning. Helena Shanahan & Kajsa Ellegård (Red.), Göteborg, University of Gothenburg, Kapitel i bok 2002
Kapitel i bok

Visar 201 - 210 av 218

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2013-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?