Catharina Thörn och Joakim Sandberg

Vi måste våga tänka annorlunda

Populärvetenskap
Samhälle & ekonomi

Det behövs humanistiska perspektiv på framtidens utmaningar. Hur kan forskning inom humaniora bidra till att göra världen till en bättre och mer rättvis plats? Ta del av ett samtal mellan två forskare som på helt olika sätt vågar utmana invanda tankemönster.

Mässa,
23 sep 2021
Svenska mässan eller online

Medverkande
Joakim Sandberg, professor i praktisk filosofi, Göteborgs universitet, samt professor i ekonomi och finans vid Rijksuniversiteit Groningen, Nederländerna
Catharina Thörn, professor i kulturstudier, Göteborgs universitet

Samtalet är en del av Forskartorgets program på Bokmässan.

Bokmässan äger i år rum 23–26 september och hålls som en hybridmässa med bokförsäljning och studiosamtal på Svenska Mässan. Samtalen direktsänds också på Bokmässan Play. Det går både att köpa biljett till det fysiska arrangemanget och delta på plats, eller köpa en biljett till Bokmässan Play för att ta del av programmet digitalt.

Mer info och biljetter finns på bokmässans hemsida: https://bokmassan.se/hem/biljetter/