Bild
Tång och havssalt i en burk av glas
Foto: Susanne Liljenström
Länkstig

Vetenskapsfestivalen: Känn och smaka på havet!

Naturvetenskap & IT
Populärvetenskap

Passa på att prata med en forskare om havet och gör ditt eget tångsalt och ta med det hem i en fin burk. "Känn och smaka på havet!" är en programpunkt under årets Vetenskapsfestival.

Workshop
Datum
21 apr 2023 - 22 apr 2023
Plats
Nordstan, Göteborg

Medverkande
Kristina Snuttan Sundell, SWEMARC & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Carl-Johan Skogh, SWEMARC, Enheten för Design, HDK-Valand -Högskolan för konst och design, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, SWEMARC & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Raneesha de Fonseka, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Nicklas Wallbom, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Mar Vall-llosera Juanola, Blå mat, Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola
John Axelsson, Blå mat, Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola
Frej Gustavsson, Blå mat, IVL Svenska Miljöinstitutet
Bra att veta
Ingen föranmälan krävs.

Workshopen är öppen följande tider (båda dagarna):
10:00-11:00
12:00-13:00
15:00-16:00