Vetenskapsfestivalen: Havets okända skafferi
Naturvetenskap & IT
Populärvetenskap
Friterad simkrabba, tapas med sjöpungspasta och algchips. Låter det spännande eller lite scary? Besök projekt Scary seafoods utställning "Havets okända skafferi", som är en programpunkt under årets Vetenskapsfestival, för att få veta mer. Smakprov utlovas!
Medverkande
Kristina Snuttan Sundell, SWEMARC & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, SWEMARC & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Raneesha de Fonseka, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Nicklas Wallbom, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Mar Vall-llosera Juanola, Blå mat, Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola
John Axelsson, Blå mat, Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola
Frej Gustavsson, Blå mat, IVL Svenska Miljöinstitutet