Bild
Skördade odlade alger hänger i rad under tak.
Länkstig

Västerhavsveckan: Smaka på havet - framtidens mat är blå

Populärvetenskap

Passa på att prata med forskaren Snuttan Sundell - ledare för nationellt centrum för marin vattenbruksforskning och en av experterna i tv-programmet Studio natur – och lär dig om hur och vad för mat som är bra att odla i havet. Du bjuds på smakprov på framtidens mat från havet, kanske lite torkad tång eller tångknäcke med sjöpungskräm! Programpunkten är del av den marina matmarknaden i Fjällbacka, som är del av Västerhavsveckans invigning.

Marknad
Datum
6 aug 2022
Tid
11:00 - 16:00
Plats
Nya hamnen, Fjällbacka

Medverkande
Professor Kristina Snuttan Sundell, SWEMARC & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.
Bra att veta
"Västerhavsveckan: Smaka på havet - framtidens mat är blå" är en programpunkt under Västerhavsveckan. Ingen föranmälan krävs.