Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Sockertare är en art som kan odlas i den egna kolonilotten men även i storskaliga odlingar till havs.
Sockertare är en stor brunalg som är god att äta. Den kan odlas i en marin kolonilott men även i en mer storskalig odling ute i havet.
Foto: Johan Wingborg
Länkstig

Västerhavsveckan: Att odla mat i havet – framtidens skafferi?

Populärvetenskap

Musslor och sjöpungar från den egna kolonilotten vid bryggan. Alger från storskaliga odlingar till havs. Välkommen till ett samtal om framtidens mat!

Föreläsning
Datum
13 aug 2021
Tid
10:00 - 12:00
Plats
Tjärnö marina laboratorium
Kostnad
Gratis

Medverkande
Maria Bodin, Tjärnö marina laboratorium
Jonatan Gerrbo, Nordic Seafarm
Arrangör
Marint Gränsforum Skagerrak, Nordic Seafarm & Göteborgs universitet