Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Outdoor cooking.
Foto: Ingela Holgersson.
Länkstig

Vad kan man plocka och laga till vid strandkanten?

Hållbarhet & miljö
Samhälle & ekonomi

På denna workshop ska vi se närmare på ett antal strandnära och lättillgängliga arter som kan plockas och tillagas på plats ute i naturen. Vi kommer att undersöka vilka redskap och utrustning som krävs för att plocka olika arter, eventuell förvaringsmetod och vi kommer även att utforska tillagningsmetoder som fungerar för utomhusmatlagning.

Workshop
Datum
4 sep 2020
Tid
10:00 - 15:00
Antal platser
12
Sista anmälningsdag
27 augusti 2020
Ytterligare information
Skärgårdsidyllen Kayak &
Outdoor

Medverkande
Ingela Holgerson, Skärgårdsidyllen
Maria Bodin, Göteborgs universitet – Tjärnö
Bra att veta
Workshopen riktar sig till naturguider och företagare inom "outdoor-konceptet".
Arrangör
Scary Seafood i samarbete med Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor
Anmälan är stängd.

Workshopen är genomförd. Bilder finns på Instagram @scary_seafood. Ytterligare dokumentation från arrangemanget kommer att publiceras på webbsidan Scary Seafood inom kort.