Vad är en kliniskt viktig skillnad i registerbaserad forskning?

Hälsa & medicin

Seminariet ingår i en nystartad seminarieserie om registerforskning. Föreläsare: Prof/överläkare Ola Rolfson och Dr Erik Bülow, Avd för ortopedi, Institutionen för kliniska vetenskaper, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs universitet.

Språk: svenska
Arrangör
Samarrangemang av Institutionen för medicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa vid Sahlgrenska Akademin med Registercentrum Västra Götaland och Regionalt cancercentrum väst

Seminarier planeras en gång per månad, varierande tisdagar och torsdagar. Återstår: 25 februari, 30 mars, 4 maj och 3 juni 2021. Seminarierna är en timme långa, och startar normalt klockan 15:30. Kommer sannolikt hela våren 2021 att ges över Zoom, men när tillfälle ges kommer de även att ske som fysiska möten i Sahlgrens Aula med anslutande fika. Mer detaljerad information och aktuell Zoom-länk kommer att annonseras inför varje tillfälle.

Alla intresserade är välkomna! Ingen föranmälan krävs.