Utbildningsstrategier bland muslimska ungdomar i förorten

Samhälle & ekonomi

Välkommen till detta seminarium om Christopher Thoréns avhandlingsprojekt 'Minoritet i gymnasieskolan: En kvalitativ studie om utbildningsstrategier och framtidsplaner bland muslimska ungdomar i förorten'. Ordförande är Oksana Shmulyar Gréen.

1 sep 2021
Digitalt seminarium via Zoom

Medverkande
Christopher Thoren, doktorand institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet
Kerstin von Brömssen, professor vid Avdelningen för utbildningsvetenskap och språk, Högskolan väst.
My Hyltegren, doktorand institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet
Bra att veta
För att få text och zoom-länk kontakta christopher.thoren@gu.se innan seminariet.

Please note: The seminar will be held in Swedish, but questions may be asked in English.
Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap