Timothy Morton: ”All Literature is Ecological”

Hållbarhet & miljö
Kultur & språk

Timothy Morton, Rita Shea Guffey Professor of English, Rice university, USA: ”All Literature is Ecological”.

3 dec 2020

Timothy Morton

Detta föredrag är en del av den litteraturvetenskapliga nationella ämneskonferensen EKO2020: Litteraturvetenskap, miljö och hållbarhet 2-4 dec 2020, som i år har tema ekokritik. Arrangör är Institutionen för litteraturvetenskap, idéhistoria och religion.

Timothy Morton, Rita Shea Guffey Professor of English, Rice university, USA och en av konferensens plenarförläsare. Han kommer att föreläsa om ”All Literature is Ecological”.

Det går inte längre att anmäla sig till konferensen men det går bra att anmäla sig till denna föreläsning genom att maila eko2020@lir.gu.se. Antalet platser är begränsat.