Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: W. Patrick McCray

Kultur & språk

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet gästas av W. Patrick McCray, the History Department, University of California, Santa Barbara, som presenterar under titeln “Making Art Work: Engineers, Artists, and Waves of Creative Cultures”.

28 okt 2021
Zoom, se nedan

Seminariet sker på Zoom, textunderlag och länk kan rekvireras från Jens Millkrantz: jens.millkrantz@chalmers.se en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (Göteborgs universitet), Per Lundin (Chalmers) och Jens Millkrantz (Chalmers).