Systems Thinking – Roller, relationer och kommunikationens betydelse för framgångsrikt skolledarskap

Utbildning & lärande

Med Helene Ärlestig, professor i utbildningsledarskap och avdelningschef för Centrum för Skolledarutveckling vid Umeå universitet.

24 nov 2021
Zoom

Vad som förväntas av rektorer skiftar över tid och beroende på kontext. I den här föreläsningen sätts fokus på förväntningar och tolkning av olika roller och uppdrag i skolans styrkedja samt hur dessa kommunicerar och samspelar med varandra.

Helenes forskningsintresse innefattar forskning om kommunikation och samspel i styrkedjan samt ledarskapet betydelse i relation till organisationers måluppfyllelse och kvalitet.

Meeting URL: https://gu-se.zoom.us/j/65041558271?pwd=NDc1cmxmaU9tT0Q3ZW4xT1R4bGN2UT09&from=addon

Meeting ID: 650 4155 8271          Passcode: Kontakta Stina Jerdborg för att få lösenordet

Varmt välkomna hälsar Stina Jerdborg, sekreterare och Ulf Blossing, ordförande

Välkomna till kollegiets sida: Kollegiet för utbildningsledarskap