Sten Svantesson: "Taxonomy and Systematics of Thelephorales – glimpses into its hidden hyperdiversity"

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning biologi.

20 nov 2020
Plats
Institutionen för biologi och miljövetenskap, Hörsalen, Botanhuset, Carl Skottsbergs gata 22, Göteborg och via Zoom

Titel

Taxonomy and Systematics of Thelephorales – glimpses into its hidden hyperdiversity.

Till avhandlingen i databasen GUPEA

Opponent

Professor Dr. Annemieke Verbeken, Campus Ledeganck, Universiteit Gent, Belgien.

Betygsnämnd

Univ. Professor Dr. Mag. Ursula Peintner, Institut für Mikrobiologie Institute of Microbiology, Universität Innsbruck, Österrike.

Professor Emeritus Christer Erséus, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Professor Anders Dahlberg, Skoglig mykologi och växtpatologi, Sveriges lantbruksuniversitet, Uppsala.

Ersättare

Docent Marina Panova, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Ordförande

Professor Bengt Oxelman, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Länk till Zoom-mötet

ID: 691 0370 0280