Äldre par som pussas
Åldern har ingen betydelse för bra sex och sexuell lust. Frågan är hur du bejakar din sexuella hälsa genom hela livet? Vad påverkar att vi är sexuellt aktiva i hög ålder?
Foto: Esther Ann

Sex och sensualitet som senior

Forskning

7 okt 2020
Livesänds på facebook.com/aldersvanliga Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1a
Ytterligare information
Åldersvänliga

Medverkande
Ingmar Skoog, professor psykiatri, föreståndare för AgeCap, centrum för åldrande och hälsa vid Göteborgs Universitet Suzann Larsdotter, sakkunnig i sexualupplysning, RFSU, aukt. Socionom, teolog och sexolog.
Senior Göteborg

Pratshowen är en del i Åldersvänliga Göteborgs pratshowturné i samarbete med AgeCap, centrum för åldrande och hälsa vid Göteborgs Universitet. Pratshowturnén tar upp ovanliga och känsliga ämnen bland seniorer.