Serenella Iovino – Theories and Stories to Think with the Virus: The Environmental Humanities and Covid-19"

Hållbarhet & miljö
Kultur & språk

Serenella Iovino, Professor i Environmental humanities vid University of North Carolina, Chapel Hill, USA: "Theories and Stories to Think with the Virus: The Environmental Humanities and Covid-19".

4 dec 2020

Serenella Iovino

Detta föredrag är en del av den litteraturvetenskapliga nationella ämneskonferensen EKO2020: Litteraturvetenskap, miljö och hållbarhet 2-4 dec 2020, som i år har tema ekokritik. Arrangör är Institutionen för litteraturvetenskap, idéhistoria och religion.

Serenella Iovino, Professor i Environmental humanities vid University of North Carolina, Chapel Hill, USA och en av konferensens plenarförläsare. Hon kommer att föreläsa om "Theories and Stories to Think with the Virus: The Environmental Humanities and Covid-19".

Det går inte längre att anmäla sig till konferensen men det går bra att anmäla sig till denna föreläsning genom att maila eko2020@lir.gu.se. Antalet platser är begränsat.