Tobias Baudin

Samtal med partisekreterare: Tobias Baudin (S)

Samhälle & ekonomi
Student

Vad kan partierna göra för att disciplinera det politiska språket? Hur vårdar partierna en sund samtalskultur i en tid av ökad ideologisk och känsloladdad polarisering? Idag gästas Göteborgs universitet av Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin för att diskutera just detta – välkommen!

31 maj 2022
Hörsal Dragonen, Sprängkullsgatan 19.

INTERNT GU-seminarium:

Det här seminariet vänder sig till forskare, doktorander, forskningsassistenter och studentgrupper vid Statsvetenskapliga institutionen och institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG).

Antalet platser är begränsade och det är obligatoriskt att anmäla sig. Du behöver uppvisa ett giltigt GU-kort för att få delta på seminariet.
Arrangör

Medverkande

Tobias Baudin är partisekreterare för Socialdemokraterna sedan 2021. Gymnasieutbildad maskinist från Luleå som redan i unga år engagerade sig fackligt. Tobias kommer senast från uppdraget som ordförande för Kommunal och var dessförinnan vice ordförande i LO. På fritiden är det stugan och Luleå Hockey som lockar mest.

I dagens samtal deltar Henrik Ekengren Oscarsson, professor i statsvetenskap.

Moderator är Marie Grusell, docent i medie- och kommunikationsvetenskap.

Samtalet avrundas med en gemensam frågestund.