Saara Matala: ”Of Wind, Power, and Gods. Transnational development of the icebreaker, 1890-1954”

Kultur & språk
Naturvetenskap & IT

Saara Matala, STS Chalmers, gästar Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet och lägger fram texten ”Of Wind, Power, and Gods. Transnational development of the icebreaker, 1890-1954”.

25 feb 2021
Zoom, kontakta jens.millkrantz@chalmers.se

Texten kan rekvireras från Jens Millkrantz, matala@chalmers.se, en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (Göteborgs universitet), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.