Registerstudier på vanliga diagnoser och stora patientgrupper. Primärvårdsregistret QregPV, möjligheter och pågående forskning.

Hälsa & medicin

Seminariet ingår i en nystartad seminarieserie om registerforskning. Alla intresserade är välkomna! Ingen föranmälan krävs.

3 jun 2021

Medverkande
Per Hjerpe, Med.dr/Allmänläkare FoU-Primärvård, Västra Götalandsregionen och Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa, Institutionen för medicin, Sahlgrenska Akademin
Språk: svenska
Arrangör
Samarrangemang av Institutionen för medicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa vid Sahlgrenska Akademin, med Registercentrum Västra Götaland och Regionalt cancercentrum väst.

Seminarier planeras en gång per månad, varierande tisdagar och torsdagar, initialt: 26 januari, 25 februari, 30 mars, 4 maj och 3 juni 2021. Seminarierna är en timme långa, och startar normalt klockan 15:30. Kommer under våren 2021 att ges över Zoom, men när tillfälle ges kommer de även att ske som fysiska möten i Sahlgrens Aula med anslutande fika – det hoppas vi på till hösten! Mer detaljerad information och aktuell Zoom-länk kommer att annonseras inför varje tillfälle.

Enbart ZOOM – länk för detta tillfälle https://gu-se.zoom.us/j/66384979070?pwd=TVpZdzdPMkErMWpTWHBYZkJrVnBDdz09