Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Registerstudier på sällsynta diagnoser och små patientgrupper - möjligheter, design och fallgropar

Forskning
Hälsa & medicin

Seminariet ingår i en nystartad seminarieserie om registerforskning. Alla intresserade är välkomna! Ingen föranmälan krävs.

Webinar
Datum
4 maj 2021
Tid
15:30 - 16:30
Plats
Zoom, se bifogad länk

Medverkande
Daniel Olsson, Docent/Specialistläkare, Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition, Inst för medicin, Sahlgrenska Akademin, GU och Endokrinologen, Specialistmedicin (SU/S), Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
Bra att veta
Språk: svenska
Arrangör
Samarrangemang av Institutionen för medicin, Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa vid Sahlgrenska Akademin, med Registercentrum Västra Götaland och Regionalt cancercentrum väst.

Enbart ZOOM – länk för detta tillfälle
https://gu-se.zoom.us/j/65014025311?pwd=L3pnQnlPczhJdDFndU1KenJ2eUVXQT09

Seminarier planeras en gång per månad, varierande tisdagar och torsdagar, initialt: 26 januari, 25 februari, 30 mars, 4 maj och 3 juni 2021. Seminarierna är en timme långa, och startar normalt klockan 15:30. Kommer sannolikt hela våren 2021 att ges över Zoom, men när tillfälle ges kommer de även att ske som fysiska möten i Sahlgrens Aula med anslutande fika. Mer detaljerad information och aktuell Zoom-länk kommer att annonseras inför varje tillfälle.

Det förra webbinariet, ”Mattias Lorentzon: Identifiering av riskgrupper för fallskada och fraktur med hjälp av kombinerade hälsodataregister och ny metodologi ”, går att se på GUPlay t.o.m. 22/4. Länk till webbinariet på GUPlay:  https://play.gu.se/media/0_e2vl86yl