Re-opening the bin - Waste, economy, culture and society

Hållbarhet & miljö

Syftet med den här tvärvetenskapliga och internationella konferensen är att samla akademiker från samhällvetenskap och humaniora, från söder och norr, tillsammans med yrkesverksamma för att diskutera avfallets roll i kulturen, ekonomin och samhället.

Konferens
10 jun 2021
12 jun 2021
Ytterligare information
Konferensens
webbplats

Göteborgs universitet

Vissa delar av konferensen är öppna för alla. Det gäller följande dagar och föreläsningar:

• Thursday 10th June, 10.00-10.30 am CET time.
    Hervé Corvellec,
    Professor of Business Administration at Lund University, Sweden. “Anthropocene is the age of waste”
  • Friday 11th June, 09.30-10.00 am CET time.
    Zsuzsa Gille,
    Professor of Sociology and Director of Global Studies at the University of Illinois at Urbana-Champaign, USA "Global and transnational perspectives in Waste Studies"
  • Friday 11th June, 15.30-16.15 pm CET time.
    Discussion panel, “
    Inclusive recycling and grassroots innovations, a perspective from the South
  • Saturday 12th June,  09.30-10.15 am CET time. Gay Hawkins,
    Professor
    in Social and Cultural Theory at the Institute for Culture and Society at Western Sydney University, Australia.
    Prof. Gay Hawkins will moderate the discussion panel “
    Making Waste and Making Waste Studies

Anmälan görs senast 5 juni