Quality improvement in Early Childhood Education

Utbildning & lärande

Around the world there is a focus on preschool quality as a way to improve entrenched inequalities and reduce social disadvantage and segregation. Susanne Garvis will share insights from a new book that draws together case studies from around the globe to look at similarities and differences. Sharing such important insights is important for policy and practice in early childhood education and care, and shows the complexity around implementing change to enhance quality improvement.

Seminarium,
25 okt 2021
Online via Zoom.
Ytterligare information
Länk till webinaret i

Medverkande
Susanne Garvis, professor of education in the Department Education, Swinburne University, Australia.
Presentationen hålls på engelska.
Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande

Litteratur:

Quality Improvement in Early Childhood Education. International Perspectives on Enhancing Learning Outcomes (Ed. Susanne Garvis & Hillevi Lenz Taguchi).

Webinaret arrangeras av kollegiet Policy, kvalitet och barns lärande och är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan krävs.