Naturvetenskap & IT

Under hösten 2022 välkomnar de bioanalytiska forskningsgrupperna vid Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola ett flertal talare i webbinarieserien "Gothenburg Bioanalytical webinar series".

Seminarium,
9 nov 2022
Zoom

På onsdagen den 9 november 2022 kommer Professor Jonas Bergquist, Uppsala universitet, att hålla ett webbinarium om "Probing the insanely complex human brain with selective in-situ sampling and state-of-the art brain-imaging technologies in combination".

Seminariet äger rum kl. 14:00 - 15:00, inklusve frågor. Efter seminariet finns möjlighet att delta i en öppen informell diskussion kl. 15:00 - 15:30.

Alla är välkomna.