Ross Daly spelar på ett stränginstrument
Foto: Magnus Gotander

Performance lecture med artist in residence Ross Daly

Kultur & språk

Ross Daly är gästlärare in om ramen för ett artist in residence-program vid Högskolan för scen och musik, som presenteras med stöd från Stenastiftelsen. I denna seminariekonsert får publiken möta Ross och bekanta sig med hans olika instrument.

Konferens,
10 maj 2022
Fri entré, inga biljetter (först till kvarn)

Högskolan för scen och musik

Den hyllade musikern Ross Daly är en virtuos på flera instrument från den östra medelhavsregionen och Asien, som den kretensiska lyran och den afghanska lutan rabab. Han har spelat in över 30 album och uppträtt över hela världen. Med stöd från Stenastiftelsen är han gästlärare på Högskolan för scen och musik inom programmet artist in residence. Denna afton får publiken träffa Ross och hans olika instrument i en seminariekonsert där han både spelar och berättar om sitt liv och delar sitt stora kunnande inom musik.

Läs mer om Ross Daly och vårt artist in residence-program

Mer information:

Om evenemang på Högskolan för scen och musik