Per Oleskog Tryggvason: "Under the influence?"

Samhälle & ekonomi

Disputation i ämnet journalistik, medier och kommunikation

5 feb 2021
Plats
Linnésalen, JMG, Seminariegatan 1B, Göteborg. Pga pandemin hålls disputationen på Zoom.

Arrangör
Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Göteborgs universitet

Titel

Under the influence? Understanding media’s coverage of opinion polls and their effects on citizens and politicians.

Till avhandlingen i databasen Gupea

Opponent

Professor Peter Van Aelst, Department of Political Science, University of Antwerp.

Betygsnämnd

Senior researcher (motsv. Docent) Rasmus Tue Pedersen, The Danish Center for Social Science Research.

Docent Elin Naurin, statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet.

Professor Bengt Johansson, institutionen för journalistik, medier och kommunikation, Göteborgs universitet.

Ordförande

Professor Annika Bergström, institutionen för journalistik, medier och kommunikation, Göteborgs universitet.

Disputationen genomförs på engelska.

Covid-19

På grund av rådande pandemi är antalet personer som kan närvara fysiskt ytterst begränsat. Disputationen genomförs därför på Zoom.

Länk till Zoom-möte publiceras dagen före disputation.