Patrick McCray: How Cold War Engineers and Artists Forged a New Creative Culture

Kultur & språk
Naturvetenskap & IT

Den 27 maj gästas Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet av Patrick McCray från Department of History, University of California, Santa Barbara, som presenterar sin bok Making Art Work: How Cold War Engineers and Artists Forged a New Creative Culture (MIT Press).

27 maj 2021
Hela dagen
Zoom, kontakta jens.millkrantz@chalmers.se

Klockslag meddelas senare.

Ett samarrangemang mellan Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet och Högre seminariet vid institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (Göteborgs universitet), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.