Vetenskapsfestivalen hålls i Göteborg.
I år blir Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg huvudsakligen digital i och med Covid-19.
Foto: Niklas Bernstone

PÅSATT OCH AVSKÄRMAD – I EN UPPKOPPLAD VÄRLD - FREDAG 2 OKTOBER

Samhälle & ekonomi

Nanna Gillberg från Gothenburg Research Institute på Handelshögskolan, GU, om vår tids skärmberoende och hur det påverkar hur vi umgås och ser på varandra.

2 okt 2020
Digitala festivalarenan
Ytterligare information
Mer
information

Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg

I blåljuset från mobilerna sitter vi med gamnacke och trycker på uppdatera trots att erfarenheten säger oss att det inte är värt det. Hur påverkar vårt skärmberoende hur vi umgås med och ser på varandra och oss själva i en värld där synlighet är A och O och alla är personliga varumärken? Det kommer Nanna Gillberg, forskare på Gothenburg Research Institute på Handelshögskolan, Göteborgs universitet, att tala om på Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg.