Illustration av grafiska färglada former med texten Öppet hus 2022ion
Foto: Illustration: Sarah Finnig

Öppet hus på HDK-Valand i Göteborg

Kultur & språk

Välkomna på Öppet hus på HDK-Valand i Göteborg! Under dagen kommer du få veta mer om alla våra olika utbildningar och bekanta dig med våra lokaler.

25 nov 2022
HDK-Valand i Göteborg: Kristinelundsgatan 6-8 och Vasagatan 50

HDK-Valand

Under dagen står båda våra hus på Vasagatan och på Kristinelundsgatan öppna för besökare. Är du intresserad av att söka en utbildning hos oss eller bara nyfiken på vår verksamhet – välkommen in!

Vi erbjuder flera guidade turer genom verkstäder, studentarbetsplatser i de anrika husen. I korridorer och på öppna ytor har studenter ställt upp utställningar.

Verkstäderna står öppna och du kan ställa frågor till våra kunniga tekniker om den utrustning som finns på plats. I flera verkstäder erbjuds kostnadsfria workshops.

Under dagen hålls ett antal öppna föreläsningar och du har möjlighet att ställa frågor om utbildningarna direkt till studenter, programansvariga och lärare.

Se hela programmet här!

Illustration: Sara Finnig

Pssst... Du vet väl om att Campus Steneby har ett eget Öppet Hus tillsammans med Stenebyskolan 3–4 februari, 2023. Under dagen delas bussbiljetter ut till intresserade!