Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Studenter i ett klassrum.
Foto: Emelie Asplund
Länkstig

Nyfiken på Statsvetenskapliga institutionens masterprogram?

Samhälle & ekonomi

Du som vill fördjupa dina kunskaper i statsvetenskap, Europakunskap eller samhällsstyrning i ett globalt perspektiv – var med på vårt möte! Den 8 december informerar vi om våra masterprogram som startar hösten 2021. Vi går igenom programmens upplägg och innehåll, och berättar om vilka möjligheter det finns att ta dubbla examina genom att kombinera studier vid Göteborgs universitet med studier vid något av våra partneruniversitet i Tyskland, Kina eller USA.

Seminarium
Datum
8 dec 2020
Tid
13:00 - 15:00
Plats
Zoom

Medverkande
Du kommer att få lyssna på både studierektorer och studenter.
Bra att veta
Först presenterar studierektorerna programmen, därefter blir det en paneldiskussion med studenter. Du är såklart välkommen att ställa dina frågor.
Arrangör
Statsvetenskapliga institutionen

Våra masterprogram

Programmen vi erbjuder på avancerad nivå är tvååriga engelskspråkiga utbildningar med både svenska och internationella studenter. En masterexamen är en viktig konkurrensfördel om du siktar på en internationell karriär. Den ger dig också behörighet att söka en forskarutbildning.

Majoriteten av programmen går att söka med inriktning double degree. Det innebär att du läser ett år vid Göteborgs universitet och ett år vid något av våra partneruniversitet och får två examina - ett från varje universitet.

Så får du tag i länken till mötet

För att få tillgång till det digitala på mötet på Zoom behöver du anmäla ditt intresse för att delta. Det gör du genom att mejla till antingen:

Karin Andersson, utbildningshandläggare, karin.andersson@pol.gu.se, eller Angelica Thell, internationell koordinator, exchange@pol.gu.se