Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Nyckeln till god talangutveckling!

Hälsa & medicin

Det finns många åsikter om hur vi skall utveckla våra aktiva idrottare för att de skall få en så lång och framgångsrik karriär som möjligt. Men vad säger egentligen forskningen om talangutveckling och vad vet vi kännetecknar de starkaste talangutvecklingsmiljöerna? Detta ämne kommer P-G Fahlström att föreläsa om.

Föreläsning
Datum
9 nov 2020
Tid
18:00 - 21:00
Plats
A-huset på Pedagogen, Västra hamngatan 25, Göteborg och digitalt via zoom. Om restriktionerna inte tillåter föreläsning på plats så kommer föreläsningen endast att ges digitalt.

Bra att veta
Under hösten erbjuder RF-SISU Västra Götaland två föreläsningar i samarbete med institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium
Arrangör
RF-SISU Västra Götaland i samarbete med institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium

P-G Fahlström är till vardags lektor vid Linnéuniversitetet i Växjö och har doktorerat på coaching inom idrott. Han har varit verksam som forskare i över 20 år och de senaste 10 åren har hans forskning till stor del fokuserats på talangutveckling och goda utvecklingsmiljöer.


Anmäl dig via evenemangslänken senast den 6 november 2020.