Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Konferens om funktionshinder och om åldrande

Samhälle & ekonomi

Forskargruppen Normalitet, omsorg, rättigheter och makt (NORM) och FoU i Väst, Göteborgsregionen (GR) bjuder in till en kostnadsfri konferens om funktionshinder och om åldrande!

Konferens
Datum
26 nov 2021
Tid
09:00 - 15:30
Plats
Göteborgs universitets huvudbyggnad, Vasaparken, Stora Aulan, samt Zoom
Kostnad
Kostnadsfritt
Tillgänglighet
Handikappentré fiins på baksidan av universitetsbyggnaden, på långsidan mot Vasaparken. Den är upplåst hela dagen. Hiss finns på entréplan som går till plan 2 där Gula salongen och Torgny Segerstedtsalen ligger. Dessa används under eftermiddagens workshop
Sista anmälningsdag
12 november 2021
Ytterligare information
Läs mer om forskargruppen
NORM

Arrangör
Göteborgs universitet, FoU i Väst/Göteborgsregionen (GR)

Innehåll

Under dagen framförs flera korta presentationer om den senaste samhällsvetenskapliga forskningen om funktionshinder och om åldrande.

Under förmiddagens forskarpresentationer har du möjlighet att antingen närvara digitalt via Zoom (länk skickas till anmälda deltagare) eller på plats i Vasaparkens aula. 

Under eftermiddagen genomförs två workshops, där ett begränsat antal deltagare om 20 platser per workshop kan delta. Udner eftermiddagen är det inte möjligt att delta via Zoom.

Deltagare bjuds på fika på för- och eftermiddagen. Lunch sker på egen hand.

Målgrupp

Konferensen vänder sig till såväl yrkesverksamma och chefer inom området som studenter som är intresserad av att ta del av de senaste forskningsrönen.

Anmälan

Anmälan är öppen t.o.m. 12 november. Anmäl dig genom att klicka på länken: https://sunet.artologik.net/gu/Survey/13706

Om forskargruppen

NORM är en forskargrupp bestående av doktorander och seniora forskare vid institutionen för socialt arbete vid Göteborgs
universitet. Inom gruppen bedrivs forskning av relevans för funktionshinder och åldrande.