Myriam Mujawamariya: "Climate change sensitivity of photosynthesis and respiration in tropical trees"

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning miljövetenskap.

16 jun 2021
Digitalt via Zoom och i en lokal vid University of Rwanda, Kigali.

Lösenord till Zoom-mötet: 586968

Titel

"Climate change sensitivity of photosynthesis and respiration in tropical trees".

Till avhandlingen i databasen Gupea

Opponent

Staff scientist, Dr Martijn Slot, Smithsonian Tropical Research Institute, Panama city, Panama.

Betygsnämnd

Associate Professor Molly Cavaleri, College of Forest Resources & Environmental Science, Michigan Technological University, Houghton, USA.

Associate Professor Lucy Rowland, Geography, University of Exeter, Storbritannien.

Associate Professor Lucas Cernusak, College of Science and Engineering, James Cook University, Cairns, Australien.

Ersättare

Professor Patrick Meir, Research School of Biology, The Australian National University, Canberra, Australien.

En opartisk person vid University of Rwanda kommer att utses.