Mingelbild från Mediemötet 2019
Foto: Niclas Hammarström

Mediemötet 2021 – pandemin och journalistiken

Samhälle & ekonomi

Mediemötet är tillbaka i digital form. Ta del av flera intressanta inslag som tar avstamp i journalistiken under det dramatiska coronaåret.

18 maj 2021
Seminariet är kostnadsfritt.

Amina Manzoor, medicinreporter, Expressen
Niclas Hammarström, bildjournalist, och Magnus Falkehed, journalist, Expressen
Länk till seminariet kommer att skickas via e-post efter att du anmält dig.
Arrangör
Mediemötet är ett samarrangemang mellan Västsvenska Journalisters Stiftelse, institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet, Publicistklubben Västra och Borås Tidning.

Program

• Journalistik i pandemins och infodemins tid. Med Amina Manzoor, medicinreporter på Expressen.
  • Fem saker vi lärde oss om kommunikation under pandemin. Med Bengt Johansson, professor, institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Göteborgs universitet.
  • Pandemin infrån. Med Niclas Hammarström, bildjournalist, och Magnus Falkehed, journalist, båda Expressen. Årets mottagare av Nils Hornerpriset som delas ut vid Mediemötet 2021.
  • Panelsamtal med föredragshållarna.

Prisutdelare: Stefan Eklund, chefredaktör, Borås Tidning.

Moderator: Aldijana Talic, journalist, styrelserepresentant i Västsvenska Journalisters Stiftelse.

Seminariet vänder sig till journalister, blivande journalister, forskare och andra intresserade av aktuell journalistik.