Maria Nyström: "Transformation and Eternity - Discourses and Professional Roles in Swedish Contemporary Ecclesiastical Heritage Management"

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet kulturvård.

26 apr 2021
Plats
Digital disputation på Zoom, kombinerad med möjlighet att delta i Hörsalen, Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5C

Titel

"Transformation and Eternity – Discourses and Professional Roles in Swedish Contemporary Ecclesiastical Heritage Management".

Opponent

Professor, Randall F. Mason, Department of City & Regional Planning, University of Pennsylvania, Philadelphia, USA.

Betygsnämnd

Professor Bodil Petersson, Institutionen för kulturvetenskaper, Linnéuniversitetet, Kalmar.

Lektor Marie Vejrup Nielson, Institut for Kultur og Samfund – Afdeling for Religionsvidenskab, Aarhus Universitet, Danmark.

Dr Markus Dahlberg, enhetschef, Kyrkokansliet, Svenska kyrkan, Uppsala.

Ersättare

Docent Bosse Lagerqvist, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet.

Ordförande

Professor Ingegärd Eliasson, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet.

Länk till Zoom-mötet publiceras dagen innan disputation.