Hamn
Foto: David Vives/Unsplash

Managing Shipping 4: De kylda varornas väg över havet

Hållbarhet & miljö

Vad kan vi lära oss från den moderna sjöfartshistorien? Det är en fråga som tas upp i det fjärde webbinariet i serien Managing Shipping 1 juni. Thomas Lennerfors från Uppsala universitet kommer i sin presentation utgå från sin forskning om maritima transportörer av kylda varor och dess historia. Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Välkommen med din anmälan!

Seminarium,
1 jun 2021
Ytterligare information
Om Managing
Shipping

Medverkande
Thomas Lennerfors, professor vid Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknik, Uppsala universitet
Webbinariet hålls på engelska.
Gothenburg Research Institute/GRI, Handelshögskolan, Göteborgs universitet

Föredraget bygger på Thomas Lennerfors bok Snow in the Tropics – A History of the Independent Reefer Operators, som handlar om reefer-industrins utveckling.  Nyfikna på ämnet kan gratis läsa och ladda ner boken med samma namn (extern länk).

Thomas Lennerfors kommer även att koppla det här till Stockholms-rederierna, Stena, transporter av skogsprodukter och andra projekt.

Det här öppna webbinariet hålls på engelska och är kostnadssfritt. Du kan enkelt anmäla dig här för att få en Zoomlänk.

Thomas Lennerfors
Thomas Lennerfors från Uppsala universitet kommer att tala om kylda varors väg över havet.
Foto: Uppsala universitet