Fartyg i hamn

Managing Shipping 1: Att skapa hållbarhet genom management

Hållbarhet & miljö
Samhälle & ekonomi

Hur kan en förändrad organisering minska sjöfartens belastning på miljön och öka hållbarheten? Välkommen att delta vid det första webbinariet i serien "Managing Shipping"där Gothenburg Research Institute bjudit in Samuli Patala som forskar kring hur organisationer kan verka mer hållbart vid Aalto-universitet. Kan arbetet med management förbättra möjligheterna för sjöfarten att på sikt leva upp till framtida miljökrav?

9 feb 2021
Sista anmälningsdag
9 februari 2021

Medverkande
Samuli Patala, Assistant Professor, Department of Mangement Studies, Aalto University
Hanna Varvne, PhD student, Business Administration at Gothenburg Research Institute
Bra att veta
Webbinariet är öppet för allmänheten. Zoomlänk: https://gu-se.zoom.us/j/68822719481?pwd=L3VhaG5nNFNoSUF2Sk8wZVNxeUJYQT09
Gothenburg Research Institute, Handelshögskolan, Göteborgs universitet

Webbinariet har varit. Här kan du se det i efterhand till och med den 23:e februari.

9 februari är det dags för det första webbinariet i serien "Managing Shipping" som anordnas av Gothenburg Research Institute under våren 2021. Vid fem tillfällen kommer vi att diskutera utmaningar och möjligheter inom sjöfarten.

Vid det här första webbinariet kommer Samuli Patala från Aalto-universitet i Finland att presentera sin forskning kring energibolag och hur de arbetar med omställning till förnybar energi. Vilka perspektiv inom organisationsforskningen kan sjöfarten lära av för att klara framtida utmaningar inom hållbarhetsområdet?

Samuli Patala
Samuli Patala presenterar sin forskning.
Foto: Cvijeta Miljak