Magnus Lovén Wallerius: "Interspecific Interactions between Native Brown Trout and Invasive Brook Trout: Insights into Behaviour and Morphology"

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning biologi.

21 maj 2021
Plats
Institutionen för biologi och miljövetenskap, Föreläsningssalen, Zoologihuset, Medicinaregatan 18A, Göteborg och via Zoom

Titel

"Interspecific Interactions between Native Brown Trout and Invasive Brook Trout: Insights into Behaviour and Morphology".

Opponent

Professor Jeffrey A. Hutchings, Department of Biology, Dalhousie University, Halifax, Canada.

Betygsnämnd

Professor emerita Carin Magnhagen, Institutionen för vilt, fisk och miljö, SLU, Umeå.

Professor Niclas Kolm, Zoologiska institutionen, Stockholms universitet.

Dr Gunnar Öhlund, Institutionen för vilt, fisk och miljö, SLU, Umeå.

Ersättare

Dr Lynne Sneddon, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Ordförande

Professor Charlotta Kvarnemo, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Länk till Zoom-mötet publiceras dagen innan disputation.