Karriärworkshop för Riksidrottsuniversitetet Göteborg (RIU)

Student

Välkommen till en workshop om din karriärplanering med Mette Anthonsen, PhD och coach (PCC) från Handelshögskolans Career Service.

23 nov 2022
Hela dagen
Pedagogen
Antal platser

Mette Anthonsen, PhD och coach (PCC) från Handelshögskolans Career Service
Mer information kommer angående anmälan.

Vi börjar med frukost.
Riksidrottsuniversitetet Göteborg (RIU)

Vi fokuserar på din professionella väg framåt – under två timmar får du möjlighet att inventera dina värderingar och kompetenser och tips till hur du kan kommunicera dem i ditt CV och på LinkedIn. Du går från workshopen med mer tydlighet kring din önskade väg framåt och strategi för dina nästa steg i rätt riktning.

Mette Anthonsen, PhD och coach (PCC) från Handelshögskolans Career Service håller i workshopen. Hon jobbar som karriärvägledare för studenter sedan 2009 och driver eget bolag som ledarskapscoach. Hon har en bakgrund som journalist och forskare och ser fram emot en engagerad och interaktiv workshop med fokus på utbyte för dig.