Jingjing Zhang: "Identification of novel BRCA2-binding proteins that are essential for meiotic homologous recombination"

Naturvetenskap & IT

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning biologi.

26 feb 2021
Plats
Sal Arvid Carlsson, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Medicinaregatan 9, Göteborg, och via Zoom

Titel

"Identification of novel BRCA2-binding proteins that are essential for meiotic homologous recombination".

Till avhandlingen i databasen Gupea

Opponent

Professor Attila Tóth, Institute of Physiological Chemistry, Faculty of Medicine, TU Dresden, Germany.

Betygsnämnd

Professor Ruth Palmer, institutionen för biomedicin, Göteborgs universitet.

Professor Per Sunnerhagen, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Professor Xiao-Feng Sun, institutionen för biomedicinska och kliniska vetenskaper, Linköping Universitet.

Ersättare

Professor Ishiguro Kei-ichiro, Institute of Molecular Embryology and Genetics, Kumamoto University, Kumamoto, Japan.

Ordförande

Professor Marc Pilon, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Länk till Zoom-mötet