Jenny Ingemarsdotter & Camilla Eriksson: Hotbild och självbild i den svenska försörjningsberedskapen

Hälsa & medicin
Naturvetenskap & IT

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet gästas av Jenny Ingemarsdotter och Camilla Eriksson, FOI, som lägger fram texten ”’Vi får klara oss själva’ – hotbild och självbild i den svenska försörjningsberedskapen, 1928–2002”.

25 mar 2021
Zoom, kontakta jens.millkrantz@chalmers.se

Texten kan rekvireras från Jenny Ingemarsdotter, jenny.ingemarsdotter@foi.se, en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (Göteborgs universitet), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.